Drugs (Opiumwet)

Bent u aangehouden in verband met het bezit van of handel in verdovende middelen?

Of bent u aangehouden in verband met het bezitten of handelen van/in verdovende middelen? Is in uw woning of bedrijf een hennepkwekerij of drugslab aangetroffen? Dit soort type delicten zijn strafbaar gesteld in de Opiumwet. Het is raadzaam om een strafrechtadvocaat in te schakelen die kennis van zaken heeft op dat gebied. Het tijdig inschakelen van een advocaat ter verdediging van uw belangen is belangrijk omdat hij u op juiste wijze kan informeren over uw (rechts)positie en de eventueel te volgen strategie.

Wordt u verdacht van de invoer van (grote hoeveelheden) verdovende middelen of van de productie hiervan? Bent u aangehouden als gevolg van de door het openbaar ministerie gekraakte encryptiediensten? Houd er dan rekening mee dat in die situaties het openbaar ministerie u in veel gevallen er ook van verdenkt deel te hebben genomen aan een criminele organisatie.

Deelname hieraan is apart strafbaar gesteld in artikel 140 Wetboek van Strafrecht en is strafverzwarend. Neem in dit soort situaties altijd contact op met RAMNUN & DENIZ Advocaten voor vertrouwelijk overleg.

+31 (0)76 205 0810 info@rdadvocaten.nl