Tarieven

Gefinancierde rechtsbijstand

Het kantoor werkt op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, in de volksmond ook wel ‘pro deo’ genoemd. Of u hiervoor in aanmerking komt, wordt beoordeeld door de Raad voor de Rechtsbijstand (RvR). De RvR beoordeelt aan de hand van uw inkomensgegevens of het verzoek tot gesubsidieerde rechtsbijstand wordt toegewezen (toevoeging).

Houd er rekening mee dat bij toekenning van de subsidie aan u een wettelijke eigen bijdrage wordt opgelegd. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.rvr.org.

Indien u een bijstandsuitkering ontvangt, kunt u in aanmerking komen voor een bijzondere bijstandsuitkering om de eigen bijdrage en eventuele griffierecht te dekken.

Honorarium / uurtarief

Op het moment dat u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Of indien RAMNUN & DENIZ Advocaten u vooraf mededeelt uw zaak niet te zullen behandelen op basis van een toevoeging, zult u de kosten zelf moeten dragen.

De hoogte van het uurtarief verschilt per type zaak. De mogelijkheid is ook aanwezig om een vast tarief af te spreken. Of u hiervoor in aanmerking komt, wordt bepaald door de advocaat die uw zaak in behandeling neemt.

Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd zodat u weet waar u aan toe bent. Meer informatie nodig? Neem dan contact op.

+31 (0)76 205 0810 info@rdadvocaten.nl